Mycket skratt och varierande arbetsdagar

För ungefär tre år sedan började Charlotte Kjellberg att jobba på Ikano Bostads marknads- och kommunikationsavdelning. Sex månader senare fick hon jobbet som kommunikationschef.

Hur är det att jobba på Ikano Bostad?
Mitt jobb bjuder på väldigt varierande arbetsdagar. Det händer mycket i bolaget och det är väldigt kul att få vara med och utveckla Ikano Bostad. Det är ett väldigt roligt företag att jobba på. Våra starka värderingar präglar allt vi gör. Det bidrar också till en bra och öppen företagskultur. Det ger en bra känsla på kontoren.

Vad gör ni på kommunikationsavdelningen?
Mycket av vårt arbete innebär att stötta de andra avdelningarna på olika sätt i det dagliga arbetet. Det kan till exempel vara att vi hjälper till i bostadsprojekt, formulerar budskap och målbilder, arbetar med press och sociala medier, stöttar HR-avdelningen, tar hand om intranätet och Ikano Bostads hemsida.

Men vi jobbar också mycket strategiskt som att se till att vi hänger med i den digitala utvecklingen, att våra budskap och kommunikation på både kort och lång sikt underlättar affären och att vi alltid pratar om Ikano Bostad på bästa sätt. Vår viktigaste uppgift är att värna om vårt varumärke.

Vad är det roligaste med att jobba på Ikano Bostad?
Jag tycker att vi har väldigt roligt på jobbet. Det är mycket skratt, högt i tak och vi jobbar mycket tillsammans oavsett vilken avdelning man jobbar på eller vilken funktion man har.

Jobba hos oss

Vi tror att det är bra att vara jordnära, ha roligt, samarbeta och göra skillnad.

Områdesutveckling

Med sunt förnuft och enkelhet jobbar vi för att vara en god samhällsaktör och leva efter vårt löfte: på schyssta villkor.